God komt in het gewone

Abonnement afsluiten

Als je een abonnement afsluit kun je alle materialen van het gemeenteproject inzien. Vervolgens maak je het op maat voor jullie eigen situatie en wensen door onderdelen van je keuze aan te vinken. Je slaat het op en kunt de pdf printen of delen met gemeenteleden.

Het op maat maken van de materialen voor gemeenteprojecten kost 5 credits per programma. Dit is meer dan ons andere materiaal en dat komt omdat dit materiaal niet voor één groep maar voor een hele gemeente te gebruiken is.

Om het gemeenteproject te kunnen gebruiken is de meest eenvoudige optie om een gemeente-abonnement af te sluiten. Je krijgt dan één gebruikersnaam en inlogcode waar iedereen in de gemeente gebruik van kan maken. Dit abonnement is een jaar lang geldig en kan ook voor andere materialen van deze site gebruikt worden, bijvoorbeeld voor het tienerwerk.

Het is ook mogelijk om diverse losse abonnementen af te sluiten:

• Premium-abonnement voor de voorganger of coördinator van de kerkdienst (5 diensten à 5 credits = 25 credits, kosten: 62,50 euro)
  • Premium-abonnement voor de coördinator van het kinderwerk (5 diensten à 5 credits = 25 credits, kosten: 62,50 euro)
  • Premium-abonnement voor degene die de vespers organiseert of de programma's hiervan verspreidt (5 credits per week = 25 credits, kosten: 62,50 euro)
  • Basic-abonnement voor degene die het rooster voor de stille tijd verspreidt (5 credits voor het hele rooster, kosten: 15 euro)
  • Basic-abonnement voor degene die een workshop Slow reading organiseert of het programma hiervoor verspreidt (5 credits voor de workshop, kosten: 15 euro)

NB: Het draaiboek voor de mini-musical is gratis te downloaden.

Als je niet alle materialen gebruikt maar alleen bepaalde onderdelen heb je dus ook minder credits/abonnementen nodig.

Voor vragen over de abonnementen en werkwijze mail naar info@lerenindekerk.nl