Leren in de Kerk > Tafelgesprekken voor denkers > Training bij de Tafelgesprekken voor denkers

Tafelgesprekken voor denkers

Training

Voor wie meer wil weten over de 'Tafelgesprekken voor denkers' en overweegt om de cursus te gaan geven organiseren we begin 2020 weer een training!

Datum en tijd worden binnenkort gepland

De locatie is nog niet bekend (we proberen ergens in het midden van het land).

De training wordt gegeven door Gert-Jan Roest (de auteur) en Marry Schoemaker (cursusleider in Via Nova).

De training is een inspirerende en interactieve kennismaking met de Tafelgesprekken voor denkers, zowel het boek Hoopvol leven als Open leven. Beide boeken zijn als cursus in te zetten waarbij het eerste boek meer een kennismaking is met de weg van Jezus en de tweede gaat over het lopen op de weg van Jezus.

Het programma bevat deze onderdelen:

• Uitleg over de uitgangspunten
  • Interactieve kennismaking met de opzet en inhoud
  • Toerusting voor cursusleiders (hoe ga je om met de doelgroep, wat is belangrijk in de gespreksvoering, enz.)
  • Tijd om te delen en vragen te stellen

Kosten:
De training kost 15 euro.

Opgeven:
Geef je op door een mailtje te sturen met je naam en het aantal deelnemers naar info@lerenindekerk.nl.

Meer weten?
Wil je meer weten over de cursussen van Tafelgesprekken voor denkers lees dan onze introductiepagina of bestel de boeken in de webwinkel.

Hoopvol leven - Ontdek de weg die Jezus wijst
Een verfrissende en verdiepende kennismaking met het christelijk geloof als een weg om te ontdekken hoe je hoopvol in het leven kunt staan.

Open leven - Ervaar de weg die Jezus wijst
Een inspirerende en uitdagende ontdekkingstocht met het Onze Vader als leidraad om te ervaren hoe het is om de weg van de Jezus te gaan. Voor mensen die nieuw zijn met het christelijk geloof kan deze cursus het beste als vervolg op 'Hoopvol leven' gegeven worden.

Over de auteur

Gert-Jan Roest heeft beide cursussen ontwikkeld toen hij leidinggevende was bij Via Nova. Daar heeft hij veel gesproken en gewerkt met mensen die nieuwsgierig waren naar het christelijk geloof. Inmiddels is hij als missionair denker en docent verbonden aan verschillende instellingen.