Abonnement

Voor sommige onderdelen van deze site is een account nodig. Je sluit als groepsleider/mentor/kring- of cursusleider een abonnement af en krijgt dan een inlogcode waarmee je alle programma's kunt bekijken en bewerken. Deze inlogcode is individueel, maar de groepsleider gebruikt het programma voor de hele groep (als een soort handleiding).

Als je een programma op maat hebt gemaakt en hebt opgeslagen wordt dit bewaard in je eigen accountpagina en kun je het uitprinten om als leidraad te gebruiken voor je groepsbijeenkomst. Bij sommige materialen worden in de programma's ook PPT's en filmpjes aangeboden. Omdat je het programma zelf op maat maakt kun je het gebruiken voor een bijeenkomst van 45 minuten maar ook voor 2 uur, afhankelijk van je eigen situatie.

Er zijn verschillende abonnementen mogelijk:

Basic – 5 credits = 15 euro
Medium – 15 credits = 41, 25 euro
Premium – 25 credits = 62,50 euro
Gemeente-account – 30 credits per persoon = 50 euro per persoon

Wil je af en toe eens een bijeenkomst van Leren in de kerk gebruiken dan neem je bijvoorbeeld een basic account. Hiermee kun je alles inzien, maar slechts vijf keer een programma op maat maken en opslaan voor je eigen groep. Zodra je namelijk een bewerkt programma opslaat wordt er 1 credit van je account afgeschreven. Voor 1 credit koop je dus 1 programma voor een bijeenkomst.

Bij vijf personen of meer uit één gemeente kun je een gemeente-account nemen. Dan betaalt de kerk 50 euro per gebruiker en krijg je 30 credits per gebruiker per jaar. De betaling voor het gemeente-account gaat via de kerk en elke persoon die hierbij wordt aangemeld krijgt een persoonlijke inlogcode.

Je bepaalt zelf of je je credits gebruikt voor bijeenkomsten van Spoorzoeken, Op handen, Tafelgesprekken voor denkers, een van onze andere materialen of een combinatie hiervan. Alle abonnementen zijn te gebruiken voor al onze materialen.

De inspiratiepagina's en de openingen van Beginnen met God zijn allemaal gratis toegankelijk. Hiervoor heb je geen abonnement nodig.

Bij een aantal methoden heb je naast het online programma ook andere materialen nodig, zoals een tijdlijn bij Spoorzoeken of boeken voor de deelnemers bij Op handen en Tafelgesprekken. Deze kun je bestellen in onze winkel. Dit wordt duidelijk bij de introductiepagina van de methode vermeld.

Ongebruikte credits vervallen na 1 jaar.
Als je eenmaal een account hebt, kun je altijd credits bijkopen in onze winkel.

Heb je nog vragen over onze abonnementen? Kijk even bij Veelgestelde vragen of stuur een mailtje