Abonnement

Voor sommige onderdelen van deze site is een account nodig (namelijk voor het op maat maken van programma's voor groepen). Met zo'n abonnement kun je alle programma's bekijken en bewerken. Zodra je een bewerkt programma opslaat wordt er 1 credit van je account afgeschreven.

Je bepaalt zelf of je je credits gebruikt voor bijeenkomsten van Spoorzoeken, Op handen, Tafelgesprekken voor denkers, een van onze andere materialen of een combinatie hiervan. Voor 1 credit koop je 1 programma naar keuze (voor een bijeenkomst op maat van 1 à 2 uur).

Er zijn verschillende abonnementen mogelijk:

Basic – 5 credits = 15 euro
Medium – 15 credits = 41, 25 euro
Premium – 25 credits = 62,50 euro
Gemeente-account* – 30 credits per persoon = 50 euro per persoon

*Bij vijf personen of meer uit één gemeente kun je een gemeente-account nemen. Dan betaalt de kerk 50 euro per gebruiker en krijg je 30 credits per gebruiker per jaar. De betaling voor het gemeente-account gaat via de kerk en elke persoon die hierbij wordt aangemeld krijgt een persoonlijke inlogcode.

Ongebruikte credits vervallen na 1 jaar.
Als je eenmaal een account hebt, kun je altijd credits bij kopen.