Abonnementen

Individuele abonnementen:

Deze abonnementen sluit je zelf af en mag je gebruiken voor je eigen jeugdgroep, kring of cursus. Voor één credit koop je één programma van een methode naar keuze (Belong/Tafelgesprekken/enz.)

Basic – 5 credits = 15 euro
Medium – 15 credits = 41, 25 euro
Premium – 25 credits = 62,50 euro

Ongebruikte credits vervallen na 1 jaar. Als je eenmaal een account hebt, kun je altijd credits bijkopen in onze winkel.

Gemeenteabonnement:

Bij een gemeenteabonnement kunnen alle leden onbeperkt een jaar lang alle programma’s inzien en downloaden. De kerk krijgt één inlognaam en toegangscode voor alle leden.

De prijs voor een gemeenteabonnement bestaat uit een vast bedrag (€ 100) en een bedrag per kerklid (€ 0,75, waarbij het totale ledental geldt). Voor kerken boven de 1500 leden wordt een offerte op maat gemaakt.

Voor meer informatie of aanmelden voor een gemeenteabonnement kun je ons mailen.

Aanbieding:

Kerken die vóór 15 oktober een gemeenteabonnement afsluiten, krijgen een startavond aangeboden met een korting van 50%. Ze betalen dus voor een inspirerende avond over de lerende gemeente slechts € 150 (plus reiskosten). Op deze startavond reikt iemand van het Praktijkcentrum visie en toerusting aan over leren in de kerk en toelichting op het werken met deze site.

Andere materialen

Bij een aantal methoden heb je naast het online programma ook andere materialen nodig, zoals een tijdlijn bij Spoorzoeken of boeken voor de deelnemers bij Op handen en Tafelgesprekken. Deze kun je bestellen in onze winkel. Dit wordt duidelijk bij de introductiepagina van de methode vermeld.

Heb je nog vragen over onze abonnementen? Kijk even bij Veelgestelde vragen of stuur een mailtje