Hoe werkt het?

Voor de meeste onderdelen van deze site is een account nodig. Bij je abonnement krijg je een inlogcode waarmee je alle programma's kunt bekijken en bewerken. Deze inlogcode is individueel, maar de groepsleider gebruikt het programma voor de hele groep (als een soort handleiding).

Als je een programma op maat hebt gemaakt en hebt opgeslagen wordt dit bewaard in je eigen accountpagina en kun je het uitprinten om als leidraad te gebruiken voor je groepsbijeenkomst. Bij sommige materialen worden in de programma's ook PPT's en filmpjes aangeboden. Omdat je het programma zelf op maat maakt kun je het gebruiken voor een bijeenkomst van 45 minuten maar ook voor 2 uur, afhankelijk van je eigen situatie.

 

Bekijk hier een introductie op de website:

 

Zodra je een bewerkt programma opslaat wordt er 1 credit van je account afgeschreven. Voor 1 credit koop je dus 1 programma voor een bijeenkomst.

Je bepaalt zelf of je je credits gebruikt voor bijeenkomsten van Spoorzoeken, Op handen, Tafelgesprekken voor denkers, een van onze andere materialen of een combinatie hiervan. Alle abonnementen zijn te gebruiken voor al onze materialen.

Bekijk hier een instructie voor het werken met Leren in de kerk:

Heb je nog een vraag? Kijk bij Veelgestelde vragen of stuur ons een mailtje!

Op onze nieuwsbrief abonneren.