Wil je meer weten over de visie achter deze website? Klik dan hier!

Leren in de kerk  is een initiatief van het Praktijkcentrum en Buijten & Schipperheijn.

Het Praktijkcentrum inspireert en ondersteunt gemeenten en gelovigen met training, begeleiding en toerustingsmaterialen rond de thema's:

• Groeien in geloof
  • Hoopvol jeugdwerk
  • Uitreikende gemeente
  • Bezield leiderschap

Ons team werkt deskundig en vanuit een levend geloof. In onze advies- en onderzoekspraktijk combineren wij kennis van theologie en veranderkunde. Het Praktijkcentrum biedt praktische toepassingen voor gemeenteopbouw en persoonlijke geloofsgroei.

Buijten & Schipperheijn Motief maakt als uitgeverij al jaren met veel passie boeken en producten voor de christelijke markt.

De projectleiders van Leren in de kerk

Anko Oussoren is theoloog, adviseur bij het Praktijkcentrum en jeugdwerker. Hij heeft veel praktijkervaring en spreekt regelmatig in kerken.

“Ik hou van van ontmoetingen waarin we ruimte krijgen om onze levens te delen en we samen kunnen bidden. Kerken helpen om zulke ontmoetingen te realiseren is waar ik me met lerenindekerk.nl voor inzet.”

Ingrid Plantinga is theoloog en productontwikkelaar bij het Praktijkcentrum. Ze schrijft en spreekt over geloofsopvoeding en geloofsleren.

"Ik geniet er altijd van om in de kerk samen met groepen kinderen, jongeren of volwassenen te leren. Op deze website deel ik mijn passie en ideeën met kerken."